Целта на повикот за ре-грантирање е да обезбеди мотивација и поддршка на локалните граѓански/грас-рут организации да реализираат проекти во заедницата коишто ќе го покажат патот кон подобрена благосостојба на жителите, со фокус на младите и жените.

 

Крајниот рок за доставување на апликациите е 22-ри април 2022 година до 16:00 часот.

Апликациите треба да се доставуваат во електронска форма на адресата Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите..


За повеќе информации на следниот линк https://cip.mk/povik-za-dodeluvane-grantovi-na.../...