Датум и Време: 2020-08-12 08:58

ИНТЕГРИРАНИ АКРЕДИТИРАНИ ОБУКИ


14 – 18.09.2020


ISO 9001:2015 – Систем за управување со квалитет
ISO 14001:2015 – СИСТЕМ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ЖИВОТНА СРЕДИНА
ISO 45001:2018 – Систем за управување со безбедност и здравје
ISO 22000:2018 – СИСТЕМ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО БЕЗБЕДНОСТ НА ХРАНА
ISO 27001:2013 – Систем за управување со безбедност на информации
ISO 20000-1:2018 – СИСТЕМ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО УСЛУГИ


ПРИДОБИВКИ:


Стекнување на нови и унапредување на постоечките знаења!
Имплементација и спроведување на интерни и екстерни проверки на системи за управување, со соодветна компетентност и ефикасност во реализација на истите!
Интегрирана обука – разбирање на заедничките барања на повеќе стандарди!
Меѓународно признат и акредитиран сертификат од Exemplar Global!
За пријава на секој кандидат следува 15% попуст!

ОБУКА ЗА GDPR Practitioner и DPO – Certified Data Protection Officer

17-18.09.2020
Темелно разбирање на концептот, целта, содржината и барањата на GDPR;
Потребни знаења за успешна имплементација на безбедносни, технички и организациони мерки за заштита на личните податоци, согласно барањата на GDPR;
Поврзаност на GDPR со ISO 27001 (ISMS) и ISO22301 (BCM);
Разбирање на Упатството за проверка на усогласеност согласно принципите на аудит ISO19011.

Контакт информации:
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
+389(0)2 529 77 05;
+389(0)2 310 36 71