Датум и Време: 2024-06-14 15:02

 

Виртуелен настан за вмрежување „Technology & Business Cooperation Days 2020“
14 – 16 јули, 2020 година

Виртуелен настан за б2б состаноци помеѓу компании од следниве сектори:
• Индустрија 4.0 и паметни фабрички решенија
• Ресурси и енергетски ефикасни технологии за производство
• Одржлива енергија и мобилност
• Алатки за мерење

Учеството на настанот не се наплаќа.

Сите заинтересирани компании потребно е да се регистрираат најдоцна до 30 јуни на https://technology-business-cooperation-days-2020.b2match.io/