11-ти Септември

Индустриска зона бб бб, 2400 Струмица, Македонија
034/ 353-031
Views: 2803 Сподели

Детали за компанијата/организацијата

Map Location

Map Directions

Рецензии

Додади рецензија

Нема рецензии во овој момент

Превземи сопственост врз Компанијата

Business has not been claimed

company map
Индустриска зона бб бб, 2400 Струмица, Македонија
mtkspasov@yahoo.com
034/ 353-031